รีวิว How to Live Well Without Owning a Car: Save Money, Breathe Easier, and Get More Mileage Out of Life
กองทุนรวม – คำเฉลยที่พ้นภัยที่สุดที่จะ “ฉันจะให้เงินกับเงิน” เป็นเงินลงทุนเงินสะสมรวมมี ทุนทรัพย์รวมมอบโอกาสให้คุณสระน้ำเงินของคุณกับผู้ลงทุนอื่นที่จะจับจ่ายใช้สอยหุ้นของความหลากหลายของ บริษัท มีผู้จัดการกองทุนรวมที่กระทำงานเงินลงทุนในหุ้นต่างๆ การเสี่ยงจากการลงทุนในกองทุนรวมที่ต่ำกว่าการลงทุนในหุ้นเป็นเงินของคุณจะจ่ายไปซื้อความหลากหลายของหุ้นดังนี้หากหุ้นมีอำนาจต่ำแล้วคนอื่น ๆ สูญเสียสมดุลยภาพ เงินลงทุนจำเดิมในกองทุนรวมที่สูงขึ้นและคุณจะหลงใหลที่จะแบกภาระค่าใช้จ่ายเช่น “โหลด” ซึ่งผู้บัญชากองทุนรวมค่าใช้สอยเพื่อการบริหารสมุดบัญชีของคุณ

การรวมเงินยืมของผู้เรียนคือการหลอมของเงินให้สินเชื่อนักศึกษาหลายคนและจะทำเพื่อประหยัดเงินในดอกเบี้ยและเพื่อความสบายของการสังคายนายเงินแทนในหลาย ๆ มีมากมายของสิ่งที่คุณควรชำนัญเกี่ยวกับการควบรวมธุรกิจการค้าเงินกู้นักเรียนมีและเว็บไซต์นี้จะให้ข่าวที่คุณต้องการในการปลงใจเป็นจุดหลังสุดที่ฟื้นฟูหนี้ของคุณจะปันส่วนเครดิต เมื่อคะแนนของคุณจะคิดการมุ่งเสนอของเสนอที่มี หุ้นส่วน ตรวจสอบหนี้ของคุณในการลองเชิงเมื่อเทียบกับเครดิตที่มีวงเงินที่ใช้ เมื่อคุณมีความไว้วางใจเพิ่มมากขึ้นมี แต่ใช้งานน้อย (เช่นเมื่อคุณรวมหนี้เงินกู้ผู้เรียน) หลังจากกรณีที่มีแต้มที่สูงขึ้น อย่างนั้นถ้าไม่มีเหตุอย่างอื่นให้ไตร่ตรองที่จะช่วยให้การรวมคะแนนเครดิตของคุณดูออกสิ่งที่คุณได้เมื่อมันเข้าทรัพย์สินให้สินเชื่อรวม มันเป็นปัจจัยสำคัญที่จะสนิทกับสิ่งที่พวกเขาจะได้มาสิทธิตามพระราชบัญญัติการเล่าเรียนระดับอุดมศึกษา มีข้อดีสิ่งหนึ่งสิ่งใดสำหรับนักเรียนเงินกู้ของรัฐบาลกลางและรวมมัน โปรดรับทราบว่าผู้ให้กู้จำนวนมากมีข้อดีที่การควบรวมกิจการพิเศษเหล่านี้ที่จะให้ไป พวกเขาเป็นในข้อสรุปมีที่จะทำ คิดบางส่วนที่พบมากที่สุดHow to Live Well Without Owning a Car: Save Money, Breathe Easier, and Get More Mileage Out of Life Description

You don’¬?t need to own a car to live well in America. In fact, you’¬?d probably be better off without one. In this groundbreaking guide, award-winning journalist Chris Balish exposes the true costs of car ownership and shows how car-free living can put anyone on the path to financial freedom. Using the book’¬?s car cost worksheet, first figure out how much owning a car really costs-you’¬?ll be surprised. Then, see how easy it is to transition to a car-free or car-lite lifestyle using Chris’¬?s strategies for commuting, running errands, taking trips, dating, socializing, and more. You’¬?ll also find hundreds of tips and success stories from car-free people in cities and suburbs across America. Without car payments, rising gas prices, and traffic jams to worry about, you’¬?ll have more money and leisure time to spend as you choose. Discover why getting rid of your car may be the soundest and sanest lifestyle change you can make.ReviewsView a video clip from NBC’s Today Show: http://www.msnbc.msn.com/id/25609661/”Chris Balish offers a mix of the practical-a worksheet to figure out a car’s total cost and impact-as well as the horrifying: The average American walks just 300 yards a day.”-Sierra Magazine “If ever there was a practical inducement to get out of the car trap, this is it. For the multitude of Americans stuck in traffic and spending thousands of dollars a year on their cars, Chris’¬?s lively and pragmatic step-by-step solutions provide a way out.”-Jane Holtz Kay, author of Asphalt Nation”Chris Balish’s book can help environmentally conscious Americans live their values. If you’re concerned about pollution and global warming, follow the program in these pages. There can be life without a car. And a good life at that!”-Ed Begley, Jr., actor and environmental activist”[Chris Balish’s] prescriptions are feasible and most important, reasonable.”-San Antonio Express News”Even if living car-free or car-lite isn’t foryou, you’ll still learn a lot from this book. I did.”-Michelle Singletary, Washington PostListen to Chris Balish talk about living car-free in Los Angeles on NPR’s Morning Edition.


Tag How to Live Well Without Owning a Car: Save Money, Breathe Easier, and Get More Mileage Out of Life: How to Live Well Without Owning a Car: Save Money, Breathe Easier, and Get More Mileage Out of Life,รีวิว , Review , How to Live Well Without Owning a Car: Save Money, Breathe Easier, and Get More Mileage Out of Life