รีวิว Money, Bank Credit, and Economic Cycles
บ/ชออมทรัพย์ – โดยไกลที่มั่นคงที่สุดของเงินให้ทุนทั้งมวลและคุณมีเสรีภาพที่จะใช้เงินเมื่อใดก็ตามที่คุณละโมบ แบงก์จ่ายดอกเงินฝากออมทรัพย์ของคุณเพราะคุณเอาใจช่วยให้พวกเขาที่จะใช้เงินของคุณ การลงทุนครั้งนี้เป็นที่สมบูรณ์แบบด้วยผู้ที่มีความพึงพอใจกับโควตาเงินที่น่าสนใจขนาดเล็กที่บรรยายโดยธนาคาร (เก็งร้อยละ 1.5) และยังไม่พร้อมที่จะรับความเสี่ยงในการลงทุนมากขึ้น


Money, Bank Credit, and Economic Cycles Description

Can the market fully manage the money and banking sector?Jesús Huerta de Soto, professor of economics at the Universidad Rey Juan Carlos, Madrid, has made history with this mammoth and exciting treatise that it has and can again, without inflation, without business cycles, and without the economic instability that has characterized the age of government control. Such a book as this comes along only once every several generations: a complete comprehensive treatise on economic theory. It is sweeping, revolutionary, and devastating–not only the most extended elucidation of Austrian business cycle theory to ever appear in print but also a decisive vindication of the Misesian-Rothbardian perspective on money, banking, and the law.Jörg Guido Hülsmann has said that this is the most significant work on money and banking to appear since 1912, when Mises’s own book was published and changed the way all economists thought about the subject. Its five main contributions:

  • a wholesale reconstruction of the legal framework for money and banking, from the ancient world to modern times,
  • an application of law-and-economics logic to banking that links microeconomic analysis to macroeconomic phenomena,
  • a comprehensive critique of fractional-reserve banking from the point of view of history, theory, and policy,
  • an application of the Austrian critique of socialism to central banking,
  • the most comprehensive look at banking enterprise from the point of view of market-based entrepreneurship.

Those are the main points but, in fact, this only scratches the surface. Indeed, it would be difficult to overestimate the importance of this book. De Soto provides also a defense of the Austrian perspective on business cycles against every other theory, defends the 100% reserve perspective from the point of view of Roman and British law, takes on the most important objections to full reserve theory, and presents a full policy program for radical reform.It was Hülsmann’s review of the Spanish edition that inspired the translation that led to this Mises Institute edition in English. The result is astonishing: an 875-page masterpiece that utterly demolishes the case for fiat currency and central banking, and shows that these institutions have compromised economic stability and freedom, and, moreover, are intolerable in a free society.De Soto has set new scholarly standards with this detailed discussion of monetary reform from an Austro-libertarian point of view. Huerta de Soto s solid elaboration of his arguments along these lines makes his treatise a model illustration of the Austrian approach to the study of the relationship between law and economics.It could take a decade for the full implications of this book to be absorbed but this much is clear: all serious students of these subject matters will have to master this treatise.

การรวมเงินกู้ของผู้เรียนคือการเติมของเงินให้สินเชื่อนิสิตหลายคนและจะทำเพื่ออดออมเงินในค่าตอบแทนและเพื่อความสะดวกของการจ่ายเงินแทนในหลาย ๆ มีมากมายของสิ่งที่คุณควรเห็นประจักษ์เกี่ยวกับการควบรวมภารกิจเงินกู้นักเรียนมีและเว็บไซต์นี้จะให้ข่าวสารที่คุณปรารถนาในการตัดสินใจเป็นจุดหลังสุดที่พัฒนาหนี้ของคุณจะปันส่วนเครดิต เมื่อคะแนนของคุณจะคิดการชี้แจงของหนังสือที่มี หุ้นส่วน สืบสวนหนี้ของคุณในการชิงชัยเมื่อเทียบกับเครดิตที่มีวงเงินที่ใช้ เมื่อคุณมีความน่าเชื่อถือจำเริญมี แต่ใช้งานน้อย (เช่นเมื่อคุณรวมหนี้เงินกู้เด็กนักเรียน) หลังจากกรณีที่มีแต้มที่สูงขึ้น ด้วยเหตุนั้นถ้าไม่มีสาเหตุอย่างอื่นให้ใคร่ครวญที่จะช่วยให้การรวมคะแนนเงินเชื่อของคุณแนวทางที่จะได้รับการติดในบวกก็คือเมื่อคุณได้รับข้อเสนอของทั้งหมดในอาคารหนึ่ง ในเงินให้กู้ยืมนี้ บริษัท มีการใช้เวลาในทุกหนี้รวมทั้งบัตรเครดิตสินเชื่อรถยนต์และหนี้อื่น ๆ ที่คุณมี เป็นที่ดึงดูดให้มีทุกสิ่งที่ห่อเป็นเงินกู้หนึ่ง แต่จะเสียความสามารถในการเลื่อนเทือกเถาเหล่ากอหรือนักเรียนของเงินให้สินเชื่อ เงินกู้ดังกล่าวจะไม่ได้รับการปกครองเป็นเงินกู้นักเรียนTag Money, Bank Credit, and Economic Cycles: Money, Bank Credit, and Economic Cycles,Reviews , เรื่อง , Money, Bank Credit, and Economic Cycles