รีวิว Right on the Money: Doug Casey on Economics, Investing, and the Ways of the Real World with Louis James
กองทุนรวม – วิสัชนาที่ไม่เป็นอันตรายที่สุดที่จะ “ฉันจะมอบเงินกับเงิน” เป็นเงินลงทุนเงินทุนรวมมี เงินสะสมรวมเปิดช่องให้คุณสระเงินของคุณกับนักลงทุนอื่นที่จะจ่ายเงินหุ้นของความหลากหลายของ หุ้นส่วน มีผู้บัญชากองทุนรวมที่แก้ไขเงินลงทุนในใบหุ้นต่างๆ ความเสี่ยงจากการลงทุนในกองทุนรวมที่ด้อยการลงทุนในหุ้นเป็นเงินของคุณจะเรี่ยรายไปซื้อความมากมายของหุ้นฉันนั้นหากหุ้นมีความสามารถต่ำแล้วคนอื่น ๆ สูญเสียความเท่าเทียมกัน เงินลงทุนเดิมในกองทุนรวมที่สูงขึ้นและคุณจะรักใคร่ที่จะแบกภาระโสหุ้ยเช่น “โหลด” ซึ่งผู้สั่งการกองทุนรวมค่าใช้จ่ายเหตุด้วยการปกครองบ/ชของคุณ

แม้จะมีสิ่งที่หลายคนไว้ใจว่าการรวมเงินกู้นักศึกษาไม่ต้องต้องรอจนกว่าหลังจากที่วิทยาลัย ในความเป็นจริงมีผลดีมากมายที่ได้รับการทำต่อในขณะที่คุณยังปรากฏในโรงเรียน รวมเงินให้สินเชื่อนักศึกษาขณะที่อยู่ในโรงเรียนสามารถดึงลงหนี้ก่อนที่คุณจะเริ่มในการชำระหนี้ ว่า แต่เป็นเพียงแหล่งกำเนิดเป็นจุดท้ายที่พัฒนาหนี้ของคุณจะปันส่วนเครดิต เมื่อคะแนนของคุณจะคิดการอธิบายของชี้แจงที่มี กงสี ตรวจหนี้ของคุณในการต่อสู้เมื่อเทียบกับเครดิตที่มีวงเงินที่ใช้ เมื่อคุณมีความไว้วางใจเพิ่มมากขึ้นมี แต่ใช้งานน้อย (เช่นเมื่อคุณรวมหนี้เงินกู้เด็กนักเรียน) ภายหลังกรณีที่มีคะแนนที่สูงขึ้น เพราะเช่นนั้นถ้าไม่มีเหตุอย่างอื่นให้พินิจที่จะช่วยให้การรวมคะแนนหน่วยกิตของคุณเป็นจุดท้ายที่สุดที่ต้องยับยั้งกับการกลับกลายที่อยู่อีเมลของคุณหรือย้ายถิ่น หนึ่งหรือสองตัวพิมพ์ผิดหรือเลว, แนวที่ไม่ดีของอีเมลและผู้ให้กู้สามารถทำให้คุณจำหน่ายในราคา คุณอาจสูญเสียส่วนลดหรือจ่ายค่าบ่อยเกิน ด้วยเหตุนั้นจึงไม่รู้ของ กงสี ใด ๆ ที่มีอย่างเด็ดขาดเพื่อลงมือร่วมกับคุณผ่านทางอีเมล์
Right on the Money: Doug Casey on Economics, Investing, and the Ways of the Real World with Louis James Description


Your favorite financial contrarian spreads the wealth in interviews on forty separate topicsInvestment guru Doug Casey made headlines with the financial approach he advocated in Totally Incorrect. Casey believes that the best returns come from going against the grain, and taking a closer look at what everyone else is leaving behind. This rational approach to speculation struck a chord with the investing public, inspiring the follow-up book Right on the Money: Doug Casey on Economics, Investing, and the Ways of the Real World with Louis James. In Right on the Money, Casey expands upon the basic ideas presented in Totally Incorrect, and translates them into actionable steps to take today to ensure a secure financial future. In a series of forty interviews, Casey presents his views on various topics, including investments, assets, real estate, and ethics. With his usual candor, he advocates for immediate action and lays down the path from idea to investment. Regardless of your position on each topic, you’ll be forced to consider a perspective you’ve never before considered on topics such as:

  • Protecting your assets with educated speculation
  • The pros and cons of gold, cattle, and real estate
  • Ethics of investing and the morality of money
  • The impact of the EU, Africa, Egypt, and North Korea

No matter what topic he focuses on, Casey’s primary message is always clear: act now. Stop paralysis by analysis and take the leap. You only get one financial future, and it’s up to you to make it as secure and comfortable as possible. In Right on the Money: Doug Casey on Economics, Investing, and the Ways of the Real World with Louis James, Casey presents the case for investing against the grain, and reaping the rewards others have passed over.Tag Right on the Money: Doug Casey on Economics, Investing, and the Ways of the Real World with Louis James: Right on the Money: Doug Casey on Economics, Investing, and the Ways of the Real World with Louis James,แนะนำ , Reviews , Right on the Money: Doug Casey on Economics, Investing, and the Ways of the Real World with Louis James