เรื่อง All the Money in the World: How the Forbes 400 Make–and Spend–Their Fortunes
เอกสารถือหุ้น – นี่คือมาตาของเงินลงทุนบรรดามีในระหว่างที่คุณลงทุนเงินของคุณเพื่อหุ้นที่มีความเสี่ยงสูงที่เคลื่อนคลาดกันตามค่าของหุ้นในท้องตลาดหุ้น ไม่มีการรับประกันว่าคุณจะได้รับเงินย้อนขนของคุณไม่เป็น แต่ยังมีโอกาสอันควรในการได้มาผลตอบแทนมากถ้าหุ้นประกอบกิจล้ำ การลงทุนในหุ้นก็หมายความว่าคุณจะเป็นผู้ถือหุ้นใน กงสี และ ups และดาวน์ในการดำเนินตนหุ้นโดยตรงจะส่งผลพวงต่อการลงทุนของคุณ ต่อจากนั้นหากคุณจริงๆขมีขมันในการตอบที่ว่า “ฉันจะให้เงินกับเงิน” แล้วคุณจะต้องวางเดิมพันของคุณในใบถือหุ้นที่จะทำให้มันมีขนาดใหญ่All the Money in the World: How the Forbes 400 Make–and Spend–Their Fortunes Description

From Wall Street to the West Coast, from blue-collar billionaires to blue-blood fortunes, from the Google guys to hedge-fund honchos, All the Money in the World gives us the lowdown on today richest Americans. Veteran journalists Peter W. Bernstein and Annalyn Swan delve into who made and lost the most money in the past twenty-five years, the fields and industries that have produced the greatest wealth, the biggest risk takers, the most competitive players, the most wasteful family feuds, the trophy wives, the most conspicuous consumers, the biggest art collectors, and the most and least generous philanthropists.

Incorporating exclusive, never-before-published data from Forbes magazine, All the Money in the World is a vastly entertaining, behind-the-scenes look at today’s Big Rich.

Tag All the Money in the World: How the Forbes 400 Make–and Spend–Their Fortunes: All the Money in the World: How the Forbes 400 Make–and Spend–Their Fortunes,รีวิว , Review , All the Money in the World: How the Forbes 400 Make–and Spend–Their Fortunes