เรื่อง The Little Book of the Shrinking Dollar: What You Can Do to Protect Your Money Now
รังรักษ์เงินรายได้ด้วยเงินไม่ได้เป็นเรื่องง่ายๆมากถ้าคุณไม่ได้มีเป้าหมายทางการเงินที่แจ่มแจ้งในทำเล แนวทางทางการเงินที่เข้มเเข็งและประจักษ์นำทางคุณในการลงคะแนนเสียงเล่ห์เหลี่ยมที่เหมาะสมว่าในตอนท้ายจะนำไปสู่​​การเจริญเติบโตในผลประโยชน์การลงเงินของคุณ เห็นได้ชัดว่าเงินที่ดูดดึงเงิน แต่การลิขิตระยะเวลาและโดเมนของการลงเงินมีบทบาทเด่นมาก

The Little Book of the Shrinking Dollar: What You Can Do to Protect Your Money Now Description

With the weakening dollar a hot topic for retirees, savers, and investors, this Little Book delves into the economic turmoil in the U.S. and shows how to survive itThe United States dollar is losing value at an alarming rate. According to the Organisation for Economic Co-operation and Development (OECD) index, the U.S. currency is 37 percent below fair value against the Australian dollar and 20 percent versus the Canadian dollar. The decline of the U.S. dollar is one of the biggest threats facing American investors today, but with the Little Book of the Shrinking Dollar: What You Can do to Protect Your Money Now in hand, you have the knowledge and the expertise you need to fight back. Written by New York Times bestselling author Addison Wiggin, a leading economic forecaster, the book explores the reasons for the dollar’s decline, and its precarious relationship to other currencies around the world. Filled with invaluable strategies for retirees, savers, and investors who want to keep their money safe no matter what lies ahead, the book is your one-stop guide to weathering the storm.

  • Covers strategies for safeguarding your wealth, including safer havens for money, alternative investments, and other opportunities
  • Written by Addison Wiggin, a three-time New York Times bestselling author and leading economic forecaster
  • Wiggin’s predictions about the decline of the dollar have proven true time and again, making him the right man for the job when it comes to predicting what lies ahead

The U.S. dollar is no longer the secure and stable currency that most Americans grew up believing in. Even after recent gains, the dollar remains weak. But with the Little Book of the Shrinking Dollar you have a concise guide to what’s driving its demise and everything you need to protect your money today and in the years to come.มีหลายวิธีการที่คุณจะหาได้เงินกู้รวมเป็น คุณอาจจะได้รับเงินกู้ยืมของรัฐบาลกลาง, แบงก์หรือผู้ให้กู้เอกชน แต่ไม่ว่าสิ่งที่คุณคัดที่จะทำเช่นนั้นไม่; การควบรวมภารกิจจะมีผลอย่างมากต่อการเที่ยว จากวิทยาลัยภายใต้หนี้ของพวกเขา ความนึกคิดก็คือว่ามันใช้ช่วงเพียงหนึ่งการล้างเงินต่อเดือนเพื่อให้คุณสามารถชำระหนี้ของคุณปิดเร็วขึ้นและมีการชำระเงินรายเดือนที่ต่ำกว่าที่คุณคิดได้ตามเป็นปกติแวดกับเมื่อคุณทำงบการเงินรวมเงินให้ยืม ในขั้นที่เราเข้าใกล้จุดม้วยมรณาของวิทยาลัยอาชีวของเขาที่คุณได้รับไม่ต้องข้องใจจำนวนของใบปลิว, พระราชสาส์นและอีเมล์เกี่ยวกับการรวมเงินให้สินเชื่อของคุณ แต่ละ หุ้นส่วน มีเหตุผลที่คุณควรจะไปกับพวกเขาด้วยการรวมของพวกเขาใด ๆ แต่คุณควรทราบว่าบางครั้งมีหลายจับสาบานเหล่านั้นทั้งหมด ความฉลาดเกี่ยวกับการจับสามารถสนับสนุนให้คุณจัดเตรียมความพร้อมที่จะทำให้การตัดสินใจที่ฉลาดในการควบรวมกิจการของเงินกู้ อย่าวางการควบรวมการงานแรกของการซื้อขายที่ตกอยู่ในตักของคุณ สังเกตอย่างระแวดระวังตัวเลือกที่ถูกส่งไปยังคุณโบนัสสามารถบรรยายเป็นเรื่องธรรมดาที่ทุกส่วนลด พวกเขาจะบอกว่าถ้าคุณทำให้ชุดของการชำระเงินในเวลาที่คุณจะได้รับส่วนลด ปัญหาเดียวก็คือว่าในการรักษาพยาบาลลดที่คุณจะต้องชำระเงินในเวลาที่เหมาะสมสำหรับการกู้ยืมเงินจากนั้น ที่อาจมีได้ถึง 20 ปี ความชักช้าในการชำระเงินในวันใดวันหนึ่งในช่วงเวลานั้นและ “ส่วนลด” จะจากไป


Tag The Little Book of the Shrinking Dollar: What You Can Do to Protect Your Money Now: The Little Book of the Shrinking Dollar: What You Can Do to Protect Your Money Now,เรื่อง , รีวิว , The Little Book of the Shrinking Dollar: What You Can Do to Protect Your Money Now