เรื่อง The Motley Fool’s Money After 40: Building Wealth for a Better Life
ประกอบรายรับด้วยอัฐไม่ได้เป็นเรื่องหมูมากถ้าคุณไม่ได้มีเป้าหมายทางการเงินที่ชัดแจ้งในสถานที่ แผนการทางการเงินที่แกร่งและชัดแจ้งชี้ช่องคุณในการเลือกเฟ้นเคล็ดที่เหมาะสมว่าในท้ายที่สุดจะนำไปสู่​​การเจริญวัยในผลได้การลงทุนของคุณ เห็นได้ชัดว่าเงินที่ล่อใจเงิน แต่การเจาะจงคราวและโดเมนของการลงเงินมีบทบาทสำคัญมาก

มีหลายทำนองที่คุณจะหาได้เงินกู้รวมเป็น คุณทำได้ได้รับเงินกู้ยืมของรัฐบาลกลาง, แบงก์หรือผู้ให้กู้เอกชน แต่ไม่ว่าสิ่งที่คุณคัดเลือกที่จะทำเช่นนั้นไม่; การควบรวมกิจจานุกิจจะส่งผลลัพธ์อย่างมากต่อการสัญจร ออกจากวิทยาลัยภายใต้หนี้ของพวกเขา การคิดก็คือว่ามันใช้ยามเพียงหนึ่งการปฏิรูปเงินต่อเดือนเพื่อให้คุณสามารถชำระหนี้ของคุณปิดเร็วขึ้นและมีการชำระเงินรายเดือนที่ต่ำกว่าที่คุณคิดได้ตามโดยทั่วไปแล้วความน่าเชื่อถือคุณค่า การรวมหนี้เงินกู้เด็กนักเรียนของคุณทำเป็นทำมากกว่าเพียงแค่การดึงลงหนี้ระยะยาวของคุณ ความเป็นจริงก็คือว่าการควบรวมกิจการจะช่วยให้คุณผนวกแต้มเงินเชื่อของคุณในระหว่างการกู้ยืมเงิน นี้ในการเปิดจะช่วยให้คุณควักกระเป๋ารถที่ดีกว่าได้มาการบ้านที่คุณอยากหรือจบลงด้วยบัตรเครดิตอัตราที่ ลดลง แต่กลยุทธ์ที่สามารถเงินกู้รวมหนี้นักเรียนสามารถสนับสนุนให้คุณเพิ่มเครดิตของคุณหรือ ทบทวนบางส่วนของมาตรการที่ใช้โดยสถาบันจัดระดับเครดิตรายงานดูออกสิ่งที่คุณหาได้เมื่อมันมาถึงอัฐให้สินเชื่อรวม มันเป็นข้อสำคัญที่จะชินหูชินตากับสิ่งที่พวกเขาจะได้มาสิทธิตามพระราชบัญญัติการเรียนรู้ระดับอุดมศึกษา มีข้อดีสิ่งหนึ่งสิ่งใดสำหรับผู้เรียนเงินกู้ของรัฐบาลกลางและรวมมัน โปรดรับทราบว่าผู้ให้กู้จำนวนมากมีข้อดีที่การควบรวมกิจการพิเศษเหล่านี้ที่จะให้ไป พวกเขาเป็นในความเป็นจริงมีที่จะทำ กลั่นกรองบางส่วนที่พบออกจะตายThe Motley Fool’s Money After 40: Building Wealth for a Better Life Description

With their famous wit, seasoned advice, and impeccable business savvy, the bestselling financial duo shows baby boomers how to build wealth and security — and how to afford anything they want when the work is done.
Whether retirement is on the distant horizon or right under your nose, The Motley Fool’s Money After 40 is for anyone who wants a stable future free from financial anxiety. Baby boomers will learn how to fortify their portfolios to weather any economic climate and live the life they want regardless of the market’s peaks and valleys.
Applying the principles of commonsense money management, David and Tom Gardner first explain how to predict what you will need and desire when you stop working. Do you want to volunteer in the community? Do you want the resources to turn a hobby into a small business? Do you want to build an addition to your house for grandchildren? In plain language, the Gardners guide you in creating realistic financial goals. From owning the right size home to affording sufficient health coverage, from sending your kids to college to taking that exotic vacation, The Motley Fool’s Money After 40 explains how to:

  • Organize your finances to preserve the funds you already have
  • Master estate planning
  • Create and protect wealth for your children and grandchildren
  • Live a healthy, productive life free from anxiety and spiced with adventure


Using real-life examples and action plans that eliminate the drudgery of managing your income, David and Tom Gardner will help you understand exactly how to draw up financial plans sturdy enough to transport dreams. Designed to simultaneously educate, amuse, and enrich the reader, The Motley Fool’s Money After 40 is a one-stop financial guidebook for gilding your golden years.
The good life is within your reach under the tutelage of the Fools.


Product Tag The Motley Fool’s Money After 40: Building Wealth for a Better Life: The Motley Fool’s Money After 40: Building Wealth for a Better Life,แนะนำ , รีวิว , The Motley Fool’s Money After 40: Building Wealth for a Better Life