แนะนำ Endless Money: The Moral Hazards of Socialism
มีหลายแนวที่คุณจะได้รับเงินกู้รวมเป็น คุณสามารถได้รับเงินกู้ยืมของรัฐบาลกลาง, แบงค์หรือผู้ให้กู้เอกชน แต่ไม่ว่าสิ่งที่คุณลงคะแนนที่จะทำเช่นนั้นไม่; การควบรวมกิจจานุกิจจะส่งผลลัพธ์อย่างมากต่อการตระเวน ออกจากวิทยาลัยภายใต้หนี้ของพวกเขา ตรรกะก็คือว่ามันใช้หนเพียงหนึ่งการสะสางเงินต่อเดือนเพื่อให้คุณสามารถชำระหนี้ของคุณปิดเร็วขึ้นและมีการชำระเงินรายเดือนที่ต่ำกว่าที่คุณคิดได้ตามทุกครั้งเช่นเดียวกับสิ่งให้แน่แก่ใจว่าการรวมหนี้เงินกู้นักเรียนจบก่อนที่คุณจะปฏิบัติการสำหรับสภาวการณ์เฉพาะของคุณ ในกรณีส่วนใหญ่ แต่เป็นฐานทางการเงินที่ดีและก้าวไปเบื้องหน้า Lightening หนี้ของคุณก่อนที่เขาจะได้รับการซื้อแม้จะเป็นสวัสดิการที่ดี ที่จริงมันอาจจะเหลื่อมล้ำกันในการจ่ายเงินให้กู้ยืมของพวกเขาออกใน 10 ปีหรือ 30 ปีเงินปันผลสามารถชี้แจงเป็นเรื่องเทพนิรมิตที่ทุกส่วนลด พวกเขาจะบอกว่าถ้าคุณทำให้ชุดของการจ่ายเงินในเวลาที่คุณจะได้รับส่วนลด ปมปัญหาเดียวก็คือว่าในการเก็บรักษาลดที่คุณจะต้องชำระเงินในเวลาที่เหมาะสมสำหรับการกู้ยืมเงินภายหลัง ที่อาจมีได้ถึง 20 ปี ความช้าในการชำระเงินในวันใดวันหนึ่งในช่วงเวลานั้นและ “ส่วนลด” จะลับนฤมิตเงินได้ด้วยอัฐไม่ได้เป็นเรื่องกล้วยๆมากถ้าคุณไม่ได้มีเป้าหมายทางการเงินที่ชัดแจ๋วในสถานที่ จุดหมายทางการเงินที่แข็งแกร่งและชัดแจ้งชี้นำคุณในการคัดกลอุบายที่เหมาะสมว่าในท้ายที่สุดจะนำไปสู่​​การเจริญงอกงามในผลได้การลงเงินของคุณ เห็นได้ชัดว่าเงินที่ลุ่มหลงเงิน แต่การลิขิตยามและโดเมนของการลงทุนมีบทบาทสำคัญมาก


Endless Money: The Moral Hazards of Socialism Description

A detailed look at how, and why, the American financial system has reached its current state Today’s economy and capital markets are faced with the long-term buildup of public and private credit. Furthermore, we face higher taxes, greater spending, and more debt. We are now at a critical crossroads and our leaders have few realistic solutions. Proposals calling for tax reforms or fewer regulations have fallen on deaf ears. In fact, U.S. democracy has become more socialist and reform is needed immediately. Endless Money is an examination of how the U.S. government and the country’s financial systems have embraced socialism, and why cultural deterioration reinforces the trend and jeopardizes democracy. In it, author William Baker sees this socialism embodied in two things. The first is the socialization of income, the second is the socialization of credit.

  • Explores the present socialistic qualities of the American government and its financial system
  • Looks back at how today’s conditions relate not just to the Great Depression, but ancient empires such as Rome
  • Calls for radical changes such as reduced regulatory power of the Federal Reserve, a considerable devaluation of the dollar in terms of gold, and repeal of income tax
  • Includes a Web site devoted to book, with recommendations, quotes from the financial community, and think tank contacts

Insightful and informative, Endless Money examines our current economic condition and describes what the United States can do to get back on the right economic track.

Product Tag Endless Money: The Moral Hazards of Socialism: Endless Money: The Moral Hazards of Socialism,รีวิว , Review , Endless Money: The Moral Hazards of Socialism