แนะนำ For Richer, Not Poorer: The Money Book for Couples
ใบหุ้น – นี่คือมารดาของเงินให้ทุนบรรดาในขณะคุณลงทุนเงินของคุณเนื่องด้วยหุ้นที่มีความเสี่ยงสูงที่แปลกแยกกันตามราคาของหุ้นในตลาดหุ้น ไม่มีการยืนยันว่าคุณจะได้รับเงินกลับมาของคุณไม่เป็น แต่ยังมีหนในการได้มาผลประโยชน์มากถ้าหุ้นปฏิบัติหน้าที่คาบเกี่ยว การลงทุนในหุ้นก็หมายความว่าคุณจะเป็นผู้ถือหุ้นใน บริษัท และ ups และดาวน์ในการวางตนหุ้นโดยตรงจะส่งผลกระทบต่อการลงทุนของคุณ ดังนั้นหากคุณจริงๆขวนขวายในการตอบปัญหาที่ว่า “ฉันจะประทานเงินกับเงิน” แล้วคุณจะต้องวางพนันของคุณในใบถือหุ้นที่จะทำให้มันมีขนาดพุฒ

แม้จะมีสิ่งที่หลายคนค้างว่าการรวมเงินกู้เด็กนักเรียนไม่ขาดไม่ได้ต้องรอจนกว่าหลังจากที่วิทยาลัย ในความเป็นจริงมีอรรถประโยชน์มากมายที่ได้รับการสืบต่อในขณะที่คุณยังคงทนในโรงเรียน รวมเงินให้สินเชื่อนิสิตขณะที่อยู่ในสถานศึกษาสามารถหายหนี้ก่อนที่คุณจะเริ่มต้นในการชำระหนี้ ว่า แต่เป็นเพียงจุดเริ่มเช่นเดียวกับสิ่งให้รู้แก่ใจว่าการรวมหนี้เงินกู้นักเรียนจบการศึกษาก่อนที่คุณจะทำการทำงานสำหรับสภาวะเฉพาะของคุณ ในกรณีส่วนมาก แต่เป็นฐานทางการเงินที่ดีและก้าวไปภายหน้า Lightening หนี้ของคุณก่อนที่เขาจะได้มาการออกเงินแม้จะเป็นสวัสดิการที่ดี อันที่จริงมันอาจจะฉีกแนวกันในการจ่ายเงินให้กู้ของพวกเขาออกใน 10 ปีหรือ 30 ปีมองออกสิ่งที่คุณได้มาเมื่อมันเข้าทรัพย์สมบัติให้สินเชื่อรวม มันเป็นสิ่งสำคัญที่จะสนิทกับสิ่งที่พวกเขาจะได้มาสิทธิตามพระราชบัญญัติการหาความรู้ระดับอุดมศึกษา มีข้อดีบางอย่างสำหรับนักศึกษาเงินกู้ของรัฐบาลกลางและรวมมัน โปรดเข้าใจว่าผู้ให้กู้จำนวนมากมีข้อดีที่การควบรวมกิจการเด่นเหล่านี้ที่จะให้ไป พวกเขาเป็นในความจริงมีที่จะทำ พินิจบางส่วนที่พบออกจะตายFor Richer, Not Poorer: The Money Book for Couples Description

Money matters are some of the most difficult areas for spouses to approach in an open and honest way. They are also some of the leading causes of breakups and divorces. This innovative, life-changing book will forever improve readers’ relationship as a couple by teaching them budgeting and money-management techniques that will last a lifetime. Whether readers have been together for many years, a few years or are just starting out, this book will show them how to permanently resolve all their money issues.

Its unique approach does not offer a quick fix, but, rather, an evolutionary process that will teach readers how to make their money life work in a way that fosters a strong, committed, lifelong partnership. Readers will learn how to work together in a financial partnership focused on budget and cash flow. Even as their life as a couple changes and the numbers in their budget fluctuate, readers will be able to effectively employ the methods, strategies and skills they learn in this book for a lifetime.

This book identifies the three communication responses couples use that do not work to create a long-term financial partnership, the four cornerstones of a healthy money partnership, the two absolute rules of budgeting, the three negative consequences that result from living without defined couple goals and what your mutual values are. It provides a step-by-step structure for developing a workable budget that both members of the couple are committed to emotionally and intellectually. In addition, readers will find this book readily accessible and easy to read.It presents case studies from the author’s consultation practice, along with examples and step-by-step practical instructions that all readers will be able to use in their day-to-day life as a couple. The case studies will encourage readers and help them see that they are not alone; the concise, easy-to-use information will show them why thousands of couples have benefited–and continue to benefit–from the author’s unique approach to money management for couples.
Product Tag For Richer, Not Poorer: The Money Book for Couples: For Richer, Not Poorer: The Money Book for Couples,Review , เรื่อง , For Richer, Not Poorer: The Money Book for Couples