Review Debtfare States and the Poverty Industry: Money, Discipline and the Surplus Population (RIPE Series in Global Political Economy)
กองทุนรวม – คำเฉลยที่พ้นภัยที่สุดที่จะ “ฉันจะถวายเงินกับเงิน” เป็นเงินลงทุนกองทุนรวมมี กองทุนรวมให้โอกาสให้คุณสระน้ำเงินของคุณกับนักลงทุนอื่นที่จะควักกระเป๋าหุ้นของความหลากของ บริษัท มีผู้จัดการกองทุนรวมที่ควบคุมงานเงินลงทุนในใบหุ้นต่างๆ ความเสี่ยงจากการลงทุนในกองทุนรวมที่ต่ำต้อยการลงทุนในหุ้นเป็นเงินของคุณจะคลายไปซื้อความนานาเนกของหุ้นเพราะฉะนี้หากหุ้นมีพลังต่ำแล้วคนอื่น ๆ สูญเสียความสมดุล เงินลงทุนเดิมในกองทุนรวมที่สูงขึ้นและคุณจะใฝ่ใจที่จะรับภาระค่าใช้สอยเช่น “โหลด” ซึ่งผู้สั่งการกองทุนรวมค่าจับจ่ายสำหรับการบริหารทะเบียนของคุณ

การรวมเงินกู้ยืมของนักเรียนเป็นปัญหาให้ผู้เรียนส่วนใหญ่และผู้สำเร็จการศึกษา ข้อสรุปก็คือ แต่เงินกู้รวมรอบรู้ช่วยให้คุณรัดเข็มขัดเงินมาก ยิ่งไปกว่านี้ คุณสามารถปรับปรุงหนี้ของคุณได้เร็วขึ้นเพื่อให้วิทยาลัยปีของคุณจะไม่ไล่คุณในปีที่เกษียณอายุของคุณ สิ่งที่ดีขึ้นการรวมเงินกู้ยืมให้นักเรียนค่าจากการควบรวมกิจจานุกิจของหนี้เงินกู้นักเรียนอื่นในขณะที่ยังอยู่ในสถานที่เรียนคือการที่คุณสามารถหลีกการเพิ่มขึ้นของใด ๆ ที่อยู่ในความเอาใจใส่ ในเดือนกรกฎาคมปี 2006 อัตราค่าตอบแทนสำหรับเงินให้สินเชื่อนักเรียนแห่งชาติมากขึ้นอย่างรวดเร็ว ไม่มีอะไรที่ป้องกันไม่ให้ชนิดของทัวร์ที่เกิดขึ้นอีกครั้งเป็น ไม่ช้าก็เร็วหนี้ของคุณอยู่ในงบการเงินรวมและล็อคเหยื่อช่องทางน้อยของอัตราที่ทันการของการทวีคูณเงินปันผลสามารถอธิบายเป็นเรื่องพื้นๆที่ทุกส่วนลด พวกเขาจะบอกว่าถ้าคุณทำให้ชุดของการจ่ายเงินในเวลาที่คุณจะได้รับส่วนลด ปริศนาเดียวก็คือว่าในการเก็บรักษาลดที่คุณจะต้องชำระเงินในเวลาที่เหมาะสมสำหรับการกู้ยืมเงินภายหลัง ที่อาจมีได้ถึง 20 ปี ความล่าช้าในการชำระเงินในวันใดวันหนึ่งในช่วงเวลานั้นและ “ส่วนลด” จะขาดไปDebtfare States and the Poverty Industry: Money, Discipline and the Surplus Population (RIPE Series in Global Political Economy) Description

WINNER of the BISA IPEG Book Prize 2015

http://www.bisa-ipeg.org/ipeg-book-prize-2015-winner-announced/ 

Under the rubric of ‘financial inclusion’, lending to the poor –in both the global North and global South –has become a highly lucrative and rapidly expanding industry since the 1990s. A key inquiry of this book is what is ‘the financial’ in which the poor are asked to join. Instead of embracing the mainstream position that financial inclusion is a natural, inevitable and mutually beneficial arrangement, Debtfare States and the Poverty Industry suggests that the structural violence inherent to neoliberalism and credit-led accumulation have created and normalized a reality in which the working poor can no longer afford to live without expensive credit.

The book further transcends economic treatments of credit and debt by revealing how the poverty industry is extricably linked to the social power of money, the paradoxes in credit-led accumulation, and ‘debtfarism’. The latter refers to rhetorical and regulatory forms of governance that mediate and facilitate the expansion of the poverty industry and the reliance of the poor on credit to augment/replace their wages. Through a historically grounded analysis, the author examines various dimensions of the poverty industry ranging from the credit card, payday loan, and student loan industries in the United States to micro-lending and low-income housing finance industries in Mexico.

Providing a much-needed theorization of the politics of debt, Debtfare States and the Poverty Industry has wider implications of the increasing dependence of the poor on consumer credit across the globe, this book will be of very strong interest to students and scholars of Global Political Economy, Finance, Development Studies, Geography, Law, History, and Sociology.

https://www.youtube.com/watch?v=2lU6PHjyOzU
Tag Debtfare States and the Poverty Industry: Money, Discipline and the Surplus Population (RIPE Series in Global Political Economy): Debtfare States and the Poverty Industry: Money, Discipline and the Surplus Population (RIPE Series in Global Political Economy),เรื่อง , แนะนำ , Debtfare States and the Poverty Industry: Money, Discipline and the Surplus Population (RIPE Series in Global Political Economy)