Review Get a Financial Life: Personal Finance In Your Twenties and Thirties
โพยออมทรัพย์ – โดยไกลที่หนักแน่นที่สุดของเงินให้ทุนทั้งปวงและคุณมีอิสระที่จะใช้เงินเมื่อใดก็ตามที่คุณอยากได้ ธนาคารจ่ายดอกเงินฝากออมทรัพย์ของคุณก็เพราะว่าคุณสนับสนุนให้พวกเขาที่จะใช้เงินของคุณ การให้ทุนครั้งนี้เป็นที่สมบูรณ์เพราะว่าผู้ที่มีความสมปรารถนากับโควตาเงินที่น่าสนใจขนาดเล็กที่เล่าโดยธนาคาร (หมายร้อยละ 1.5) และยังไม่พร้อมที่จะรับการเสี่ยงในการลงทุนมากขึ้น


Get a Financial Life: Personal Finance In Your Twenties and Thirties Description

The bestselling book that the New York Times hailed as “a highly readable and substantial guide to the grown-up realms of money and business,” Get a Financial Life is a must-read for anyone in their twenties and thirties (or beyond) who wants to understand the basics of personal finance.

If you’ve been meaning to get your finances in shape but have no idea where to start, this is your playbook. Get a Financial Life busts open the system, teaching tricks for becoming master of your own money universe. No matter what’s happening in the economy, all the guidance you need is right here. You’ll learn how to:

• Pay off your credit cards and student loans and live debt free
• Start saving, even if you’re living paycheck to paycheck
• Take advantage of the latest tax rules and save a bundle
• Find smart investments while still supporting socially responsible companies
• Come up with a down payment and buy a home, even in a tough economy
• Afford grad school
• Protect yourself from identity theft

And you’ll discover why a 401(k) is your best friend—in boom times and even if the market is tanking.

From tracking your spending to finding deals on insurance to navigating the new world of homebuying, this easy-to-understand, comprehensive guide provides an up-to-date road map of the world of personal finance. Whether you earn $30,000 or $300,000, are single or married, are drowning in debt or just looking for ways to keep your savings secure in uncertain times, you’ll find the answers you need in Get a Financial Life.

“A daring book….A life’s worth of smart financial advice” (Newsweek).

มีหลายแบบที่คุณจะได้มาเงินกู้รวมเป็น คุณอาจได้รับเงินกู้ยืมของรัฐบาลกลาง, แบงค์หรือผู้ให้กู้เอกชน แต่ไม่ว่าสิ่งที่คุณเลือกเฟ้นที่จะทำเช่นนั้นไม่; การควบรวมการงานจะส่งผลลัพธ์อย่างมากต่อการตระเวน จากวิทยาลัยภายใต้หนี้ของพวกเขา ตรรกก็คือว่ามันใช้ฤกษ์เพียงหนึ่งการสังคายนายเงินต่อเดือนเพื่อให้คุณสามารถชำระหนี้ของคุณปิดเร็วขึ้นและมีการชำระเงินรายเดือนที่ต่ำกว่าที่คุณคิดได้ตามธรรมดาเช่นเดียวกับสิ่งให้รู้แก่ใจว่าการรวมหนี้เงินกู้นักเรียนเรียนจบก่อนที่คุณจะปฏิบัติงานสำหรับเหตุการณ์เฉพาะของคุณ ในกรณีส่วนใหญ่ แต่เป็นฐานทางการเงินที่ดีและก้าวไปตรงหน้า Lightening หนี้ของคุณก่อนที่เขาจะหาได้การจ่ายเงินแม้จะเป็นทางได้ที่ดี แท้ที่จริงมันอาจจะต่างกันในการจ่ายเงินให้กู้ยืมของพวกเขาออกใน 10 ปีหรือ 30 ปีแผนการที่จะได้รับการติดในบวกก็คือเมื่อคุณได้รับข้อแนะนำของทั้งหมดในอาคารหนึ่ง ในเงินให้กู้ยืมนี้ บริษัท มีการใช้เวลาในทุกหนี้รวมทั้งบัตรเครดิตสินเชื่อรถยนต์และหนี้อื่น ๆ ที่คุณมี เป็นที่ดึงดูดให้มีทุกสิ่งที่ห่อเป็นเงินกู้หนึ่ง แต่จะสูญเสียความสามารถในการเลื่อนปู่ย่าตายายหรือนักเรียนของเงินให้สินเชื่อ เงินยืมดังกล่าวจะไม่ได้รับการปกครองเป็นเงินกู้นักเรียนProduct Tag Get a Financial Life: Personal Finance In Your Twenties and Thirties: Get a Financial Life: Personal Finance In Your Twenties and Thirties,เรื่อง , แนะนำ , Get a Financial Life: Personal Finance In Your Twenties and Thirties