Review Helicopter Money: History and Suggestions about the Power to Print Money
ปลูกสร้างเงินได้ด้วยสินทรัพย์ไม่ได้เป็นเรื่องหมูมากถ้าคุณไม่ได้มีเป้าหมายทางการเงินที่แจ้งในภูมิประเทศ หลักชัยทางการเงินที่แข็งแกร่งและใสแนะแนวคุณในการเลือกคัดกลอุบายที่เหมาะสมว่าในท้ายที่สุดจะนำไปสู่​​การงอกงามในผลได้การลงเงินของคุณ เห็นได้ชัดว่าเงินที่ดึงเงิน แต่การคะเนยุคสมัยและโดเมนของการออกทุนมีบทบาทเอ้มาก

สินเชื่อรวม – ข้อมูล มันเป็นไปได้มากว่าถ้าคุณไปที่มหาวิทยาลัยมีความเอนเอียงที่จะอยู่กับชนิดของหนี้เงินกู้ยืม นักเรียนบางส่วน ในแต่ละปีขอยืมนี้เป็นเงินกู้ใหม่และไม่ซ้ำกันที่จะช่วยปันออกสำหรับค่าเรียนและค่าใช้จ่ายของคุณ เมื่อทุกได้ถูกพูดและทำ แต่หนึ่งในวิธีที่ดีที่สุดที่จะกระเหม็ดกระเหมียดเงินผ่านการควบรวมกิจการค้ากู้ยืมเพื่อสิกขา ในการรวมเงินกู้ผู้เรียนคุณได้รับเงินกู้ชำระเงินครบเช่นเดียวกับสิ่งให้เชื่อมั่นว่าการรวมหนี้เงินกู้นักเรียนเรียนจบก่อนที่คุณจะทำหน้าที่สำหรับสภาวะเฉพาะของคุณ ในกรณีส่วนมาก แต่เป็นฐานทางการเงินที่ดีและก้าวไปเบื้องหน้า Lightening หนี้ของคุณก่อนที่เขาจะหาได้การชำระเงินแม้จะเป็นทางได้ที่ดี อันที่จริงมันอาจจะแปลกแยกกันในการจ่ายเงินให้กู้ของพวกเขาออกใน 10 ปีหรือ 30 ปีมองออกสิ่งที่คุณได้เมื่อมันเข้าสินทรัพย์ให้สินเชื่อรวม มันเป็นสิ่งสำคัญที่จะรู้จักมักคุ้นกับสิ่งที่พวกเขาจะได้รับสิทธิตามพระราชบัญญัติสิกขาระดับอุดมศึกษา มีข้อดีบางอย่างสำหรับนิสิตเงินกู้ของรัฐบาลกลางและรวมมัน โปรดตระหนักว่าผู้ให้กู้จำนวนมากมีข้อดีที่การควบรวมกิจการวิเศษเหล่านี้ที่จะให้ไป พวกเขาเป็นในความเป็นจริงมีที่จะทำ ตริตรองบางส่วนที่พบมากที่สุดHelicopter Money: History and Suggestions about the Power to Print Money Description

We work hard for our money. But do we know how money works? How confidently can we rely on money for our future? The shocking effects of the power to print money are revealed by looking at the real history of how this power was used, how desirable or disastrous results were brought, and what are being done by central banks today. Among the topics covered:

  • How continuously printing money is in fact a form of tax? Why does this unannounced tax oppress people, especially the poor?
  • Why is the Japanese Yen a unique currency? Why would the previous governor of the Bank of Japan resign even though his term was up in less than a month anyway?
  • What did the rise of Rome have to do with her choice of bronze as money? How come the use of silver money in Rome coincided with her peaking and eventual decline?
  • What monetary scheme did Nazi Germany use to achieve full employment with low inflation? Where did the money for all the tanks and the bombers surprising the world in blitzkrieg come from?
  • How did hyperinflation push Chinese masses into starvation and eventually into Communist revolution, even while the same level of harvests was produced from the land?

Helicopter Money explores the true nature of money: how it works for us as individuals and for the society as a whole.It uncovers how the power to print money has always been used to effect crucial choices of social policy. The power to print money is in fact one of the most important powers any society bestows onto its government. Yet, it is the least understood and the least protected from abuse. A thought-provoking suggestion is made in the book on how this power can be used equitably and sustainably. Incisive, informative, and insightful, this book is sure to appeal to anyone interested in finance, history, or policy debates for social change.


Product Tag Helicopter Money: History and Suggestions about the Power to Print Money: Helicopter Money: History and Suggestions about the Power to Print Money,แนะนำ , Reviews , Helicopter Money: History and Suggestions about the Power to Print Money