Review Money in a Free Society: Keynes, Friedman, and the New Crisis in Capitalism
การลงทุนมาพร้อมกับน่ากลัวของตัวเองและถ้าคุณพร้อมที่จะรับการเสี่ยงนั้นมีกระไรอย่างที่สามารถให้คุณไกลหูไกลตาจากการถึงวัตถุประสงค์ทางไฟแนนซ์ของคุณ หากคุณมีการถนอมที่ดีหรือมีที่เพียงมีโชคลาภแล้วก็ถึงหนที่คุณอย่างเป็นจริงเป็นจังดูลู่ทางการลงทุนเปิดให้คุณ บางส่วนของวิถีทางการลงทุนที่คุณอย่างเอาจริงเอาจังสามารถตรวจสอบมีดังนี้:


Money in a Free Society: Keynes, Friedman, and the New Crisis in Capitalism Description

In the 15 years to mid-2007 the world economy enjoyed unparalleled stability (the so-called ย“Great Moderation”), with steady growth and low inflation. But the period since mid-2007 (ย“the Great Recession”) has seen the worst macroeconomic turmoil since the 1930s. A dramatic plunge in trade, output and employment in late 2008 and 2009 has been followed by an unconvincing recovery. How is the lurch from stability to instability to be explained? What are the intellectual origins of the policy mistakes that led to the Great Recession? What theories motivated policies in the USA and other leading nations? Which ideas about economic policy have proved right? And which have been wrong?

Money in a Free Society contains 18 provocative essays on these questions from Tim Congdon, an influential economic adviser to the Thatcher government in the UK and one of the world’s leading monetary commentators. Congdon argues that academic economists and policy-makers have betrayed the intellectual legacy of both Keynes and Friedman.

These two great economists believed ย– if in somewhat different ways ย– in the need for steady growth in the quantity of money. But Keynes has been misunderstood as advocating big rises in public spending and large budget deficits as the only way to defeat recession. That has led under President Obama to an unsustainable explosion in American public debt. Meanwhile the Fed has ignored extreme volatility in the rate of money growth, contrary to the central message of Friedman’s analytical work. In his 1923 Tract on Monetary Reform Keynes said, ย“The Individualistic Capitalism of today, precisely because it entrusts saving to the individual investor and production to the individual employer, presumes a stable measuring-rod of value, and cannot be efficient–perhaps cannot survive–without one.” In Money in a Free Society Congdon calls for a return to stable money growth and sound public finances, and argues that these remain the best answers to the problems facing modern capitalism.

มีหลายทำนองที่คุณจะได้มาเงินกู้รวมเป็น คุณอาจจะได้รับเงินกู้ยืมของรัฐบาลกลาง, แบงก์หรือผู้ให้กู้เอกชน แต่ไม่ว่าสิ่งที่คุณลงคะแนนเสียงที่จะทำเช่นนั้นไม่; การควบรวมกิจการค้าจะมีผลอย่างมากต่อการดำเนิน จากวิทยาลัยภายใต้หนี้ของพวกเขา ความคิดเห็นก็คือว่ามันใช้กาลเวลาเพียงหนึ่งการปรับปรุงเงินต่อเดือนเพื่อให้คุณสามารถชำระหนี้ของคุณปิดเร็วขึ้นและมีการชำระเงินรายเดือนที่ต่ำกว่าที่คุณคิดได้ตามธรรมดาเช่นเดียวกับสิ่งให้รู้แก่ใจว่าการรวมหนี้เงินกู้นักเรียนจบก่อนที่คุณจะบริหารสำหรับเหตุการณ์เฉพาะของคุณ ในกรณีโดยมาก แต่เป็นฐานทางการเงินที่ดีและก้าวไปโอกาสหน้า Lightening หนี้ของคุณก่อนที่เขาจะได้รับการออกเงินแม้จะเป็นผลได้ที่ดี จริงๆ แล้วมันอาจจะแปลกกันในการจ่ายเงินให้กู้ยืมของพวกเขาออกใน 10 ปีหรือ 30 ปียุทธวิธีที่จะได้รับการติดในบวกก็คือเมื่อคุณได้รับข้อเสนอแนะของทั้งหมดในอาคารหนึ่ง ในเงินให้กู้ยืมนี้ หุ้นส่วน มีการใช้เวลาในทุกหนี้รวมทั้งบัตรเครดิตสินเชื่อรถและหนี้อื่น ๆ ที่คุณมี เป็นที่ดึงดูดให้มีทุกสิ่งที่ห่อเป็นเงินกู้หนึ่ง แต่จะสูญเสียความสามารถในการเลื่อนบรรพบุรุษหรือนักเรียนของเงินให้สินเชื่อ เงินกู้ยืมดังกล่าวจะไม่ได้รับการพิทักษ์เป็นเงินกู้นักเรียนTag Money in a Free Society: Keynes, Friedman, and the New Crisis in Capitalism: Money in a Free Society: Keynes, Friedman, and the New Crisis in Capitalism,Review , แนะนำ , Money in a Free Society: Keynes, Friedman, and the New Crisis in Capitalism