Review Why Is There Money?: Walrasian General Equilibrium Foundations of Monetary Theory
หุ้น – นี่คือพระชนนีของเงินออกทุนประดาในในระหว่างที่คุณลงทุนเงินของคุณเพราะด้วยหุ้นที่มีความเสี่ยงสูงที่แปลกกันตามราคาของหุ้นในตลาดหุ้น ไม่มีการยืนยันว่าคุณจะได้เงินกลับด้านของคุณไม่เป็น แต่ยังมีงวดในการหาได้ผลตอบแทนมากถ้าหุ้นปฏิบัติคาบเกี่ยว การลงทุนในหุ้นก็เป็นคุณจะเป็นผู้ถือหุ้นใน กองกลาง และ ups และดาวน์ในการปฏิบัติตัวหุ้นโดยตรงจะส่งผลพวงต่อการลงทุนของคุณ เหตุฉะนี้หากคุณจริงๆเร่งรีบในการตอบปัญหาที่ว่า “ฉันจะส่งมอบเงินกับเงิน” แล้วคุณจะต้องวางเดิมพันของคุณในหุ้นที่จะทำให้มันมีขนาดประเสริฐ

Why Is There Money?: Walrasian General Equilibrium Foundations of Monetary Theory Description

The microeconomic foundation of the theory of money has long represented a puzzle to economic theory. Why is there Money? derives the foundations of monetary theory from advanced price theory in a mathematically precise family of trading post models.

It has long been recognized that the fundamental theoretical analysis of a market economy is embodied in the Arrow-Debreu-Walras mathematical general equilibrium model, with one great deficiency: the analysis cannot accommodate money and financial institutions. In this groundbreaking book, Ross M. Starr addresses this problem directly, by expanding the Arrow-Debreu model to include a multiplicity of trading opportunities, with the resultant endogenous derivation of money as the carrier of value among them. This fundamental breakthrough is achieved while maintaining the Walrasian general equilibrium price-theoretic structure, augmented primarily by the introduction of separate bid and ask prices reflecting transaction costs. The result is foundations of monetary theory consistent with and derived from modern price theory.

This fascinating book will provide a stimulating and thought-provoking read for academics and postgraduate students focusing on economics, macroeconomics, macroeconomic policy and finance, money and banking. Central bankers will also find much to interest them within this book.

Contents:
Introduction: Why is There No Money?
1. Why is There Money?
2. An Economy Without Money
3. The Trading Post Model
4. An Elementary Linear Example: Liquidity Creates Money
5. Absence of Double Coincidence of Wants is Essential to Monetization in a Linear Economy
6. Uniqueness of Money: Scale Economy and Network Externality
7. Monetization of General Equilibrium
8. Government-Issued Fiat Money
9. Efficient Structure of Exchange
10. Microfoundations of Jevons’s Double Coincidence Condition
11. Commodity Money Equilibrium in a Convex Trading Post Economy
12. Efficiency of Commodity Money Equilibrium
13. Alternative Models
14. Conclusion and a Research Agenda
Bibliography
Indexแม้จะมีสิ่งที่หลายคนถือว่าการรวมเงินกู้นักเรียนไม่จำต้องต้องรอจนกว่าหลังจากที่พิทยาลัย ในความเป็นจริงมีประโยชน์มากมายที่ได้รับการสานต่อในขณะที่คุณยังปรากฏในโรงเรียน รวมเงินให้สินเชื่อนิสิตขณะที่อยู่ในสถานศึกษาสามารถหายหนี้ก่อนที่คุณจะเริ่มในการชำระหนี้ ว่า แต่เป็นเพียงจุดเริ่มต้นตื่นกับดักเมื่อคุณทำงบการเงินรวมเงินให้กู้ ในสถานภาพที่เราเข้าใกล้จุดล่วงลับของวิทยาลัยอาชีพของเขาที่คุณได้มาไม่ต้องเฉลียวใจจำนวนของใบปลิว, หนังสือและอีเมล์เกี่ยวกับการรวมเงินให้สินเชื่อของคุณ แต่ละ กองกลาง มีเหตุผลที่คุณควรจะไปกับพวกเขาเพื่อการรวมของพวกเขาใด ๆ ทั้งนี้ทั้งนั้นคุณควรทราบว่าบางครั้งมีหลายจับข้อผูกพันเหล่านั้นทั้งหมด ความเข้าใจด้วยการจับสามารถกรุณาให้คุณเตรียมตัวความพร้อมที่จะทำให้การตัดสินใจที่หลักแหลมในการควบรวมกิจการของเงินกู้ อย่าวางการควบรวมกิจจานุกิจแรกของการจำหน่ายที่ตกอยู่ในตักของคุณ ตรึกตรองอย่างระแวดระวังตัวเลือกที่ถูกส่งไปยังคุณเงินพิเศษสามารถบรรยายเป็นเรื่องโดยทั่วไปที่ทุกส่วนลด พวกเขาจะบอกว่าถ้าคุณทำให้ชุดของการชำระเงินในเวลาที่คุณจะได้รับส่วนลด ข้อสงสัยเดียวก็คือว่าในการระวังลดที่คุณจะต้องชำระเงินในเวลาที่เหมาะสมสำหรับการกู้ยืมเงินถัดจากนั้น ที่อาจมีได้ถึง 20 ปี ความมะงุมมะงาหราในการชำระเงินในวันใดวันหนึ่งในช่วงเวลานั้นและ “ส่วนลด” จะชิ่ง


Tag Why Is There Money?: Walrasian General Equilibrium Foundations of Monetary Theory: Why Is There Money?: Walrasian General Equilibrium Foundations of Monetary Theory,เรื่อง , แนะนำ , Why Is There Money?: Walrasian General Equilibrium Foundations of Monetary Theory