Reviews Central Banks and Gold: How Tokyo, London, and New York Shaped the Modern World (Cornell Studies in Money)
กองทุนรวม – วิสัชนาที่สถิรที่สุดที่จะ “ฉันจะให้เงินกับเงิน” เป็นเงินลงทุนเงินสะสมรวมมี ทุนเดิมรวมให้โอกาสให้คุณสระว่ายน้ำเงินของคุณกับนักลงทุนอื่นที่จะจ่ายเงินหุ้นของความหลากหลายของ กงสี มีผู้สั่งการกองทุนรวมที่สะสางเงินลงทุนในเอกสารถือหุ้นต่างๆ ความเสี่ยงจากการลงทุนในกองทุนรวมที่น้อยกว่าการลงทุนในหุ้นเป็นเงินของคุณจะเล็กน้อยไปซื้อความหลากหลายของหุ้นฉะนั้นหากหุ้นมีประสิทธิภาพต่ำแล้วคนอื่น ๆ เสียความเท่าเทียม เงินลงทุนฐานในกองทุนรวมที่สูงขึ้นและคุณจะใฝ่ใจที่จะรับภาระรายการจ่ายเช่น “โหลด” ซึ่งผู้บัญชากองทุนรวมค่าใช้จ่ายเพราะด้วยการบริหารบ/ชของคุณ

แม้จะมีสิ่งที่หลายคนเชื่อว่าการรวมเงินกู้เด็กนักเรียนไม่จำเป็นจะต้องต้องรอจนกว่าหลังจากที่สถาบันอุดมศึกษา ในความเป็นจริงมีผลประโยชน์มากมายที่ได้รับการสืบทอดในขณะที่คุณยังอยู่ในโรงเรียน รวมเงินให้สินเชื่อนักเรียนขณะที่อยู่ในสถานที่เรียนสามารถลดหนี้ก่อนที่คุณจะเกริ่นในการชำระหนี้ ว่า แต่เป็นเพียงจุดเริ่มแรกเช่นเดียวกับสิ่งให้รู้แก่ใจว่าการรวมหนี้เงินกู้นักเรียนเรียนจบก่อนที่คุณจะดำเนินกิจการสำหรับสภาวะเฉพาะของคุณ ในกรณีเป็นส่วนใหญ่ แต่เป็นฐานทางการเงินที่ดีและก้าวไปส่วนหน้า Lightening หนี้ของคุณก่อนที่เขาจะจัดหามาการวางเงินแม้จะเป็นผลประโยชน์ที่ดี จริงๆ แล้วมันอาจจะผิดแผกกันในการจ่ายเงินให้กู้ของพวกเขาออกใน 10 ปีหรือ 30 ปีเป็นจุดทีหลังที่ต้องประหยัดคำกับการแลกเปลี่ยนที่อยู่อีเมลของคุณหรือย้ายถิ่น หนึ่งหรือสองอักษรผิดหรือเลว, แนวที่ไม่ถูกต้องของอีเมลและผู้ให้กู้สามารถทำให้คุณจ่ายในราคา คุณอาจเสียส่วนลดหรือจ่ายค่าพร่ำเพรื่อ อย่างนั้นจึงไม่รู้ของ กองกลาง ใด ๆ ที่มีอย่างกวดขันเพื่อปฏิบัติราชการร่วมกับมึงผ่านทางอีเมล์Central Banks and Gold: How Tokyo, London, and New York Shaped the Modern World (Cornell Studies in Money) Description


In recent decades, Tokyo, London, and New York have been the sites of credit bubbles of historically unprecedented magnitude. Central bankers have enjoyed almost unparalleled power and autonomy. They have cooperated to construct and preserve towering structures of debt, reshaping relations of power and ownership around the world. In Central Banks and Gold, Simon James Bytheway and Mark Metzler explore how this financialized form of globalism first took shape a century ago, when Tokyo first joined London and New York as a major financial center.As revealed here for the first time, close cooperation between central banks began along an unexpected axis, between London and Tokyo, around the year 1900, with the Bank of England’s secret use of large Bank of Japan funds to intervene in the London markets. Central-bank cooperation became multilateral during World War Iโ€•the moment when Japan first emerged as a creditor country. In 1919 and 1920, as Japan, Great Britain, and the United States adopted deflation policies, the results of cooperation were realized in the world’s first globally coordinated program of monetary policy. It was also in 1920 that Wall Street bankers moved to establish closer ties with Tokyo. Bytheway and Metzler tell the story of how the first age of central-bank power and pride ended in the disaster of the Great Depression, when a rush for gold brought the system crashing down. In all of this, we see also the quiet but surprisingly central place of Japan. We see it again today, in the way that Japan has unwillingly led the world into a new age of post-bubble economics.


Tag Central Banks and Gold: How Tokyo, London, and New York Shaped the Modern World (Cornell Studies in Money): Central Banks and Gold: How Tokyo, London, and New York Shaped the Modern World (Cornell Studies in Money),Reviews , เรื่อง , Central Banks and Gold: How Tokyo, London, and New York Shaped the Modern World (Cornell Studies in Money)